Ostamalla työvaatteita voit ehkäistä työtapaturmia

Asialliset työvarusteet ovat nykyään tärkeä osa menestyvän yrityksen toimintatapaa. Brändätyt ja siistit alalle sopivat työvaatteet ovat merkki myös laadukkaasta työn jäljestä. Oletko sinäkin huomannut, että resuisissa vaatteissa oleva työntekijän jälki ei välttämättä ole ammattitaitoisen näköistä.

Asiassa on myös toinenkin puoli – työturvallisuus. Oikeanlainen varustus (esimerkiksi turvakengät, housut ja työtakki) on tärkeä tekijä työntekijän työturvallisuuteen liittyen. Siksi myös rakennustyömailla on nykyään pakollista käyttää turvakenkiä ja suojakypärää. Mutta mistä näitä laadukkaita ja tyylikkäitä työvaatteita voi hankkia?

Joensuusta käsin toimiva työvaatteiden verkkokauppa Brantti tarjoaa hyvän valikoiman tuotteita. Valikoima kattaa usean eri toimialan vaatteet ja voit myös halutessasi tilata tuotteet haluamillasi logopainatuksilla. Brantti työvaatteet verkkokauppa tarjoaa myös näytekappaleiden lähetyksen, jotta voit testata työvaatteita helposti omassa toimistossasi. Verkkokauppa palvelee sinua osoitteessa www.brantti.fi.

Työvaatteet ravintolassa

Joka kaupungissa on myös kivijalkakauppoja, jotka tarjoavat osaavaa palvelua ja hyviä tuotteita. Verkkokauppa on silloin hyvä, kun sinulla ei ole aikaa vierailla liikkeessä sovittamassa vaatteita, vaan haluat mahdollisesti testikappaleet työpaikallesi ja voitte sovittaa niitä muiden työntekijöiden kanssa samaan aikaan.

Millä tavalla voin kehtittää työturvallisuutta oikealla pukeutumisella. Useimmiten työhousut ja -takit ovat suunniteltu alakohtaisesti parhaista materiaaleista. Ja jos olet esimerkiksi rakennusmies, niin silloin varmasti haluat että vaatteet kestävät kulutusta, eivätkä rikkoonnu heti ensimmäisen polvistumisen jälkeen. Laboratoriotyöntekijän työtakilta toivottavaa olisi, että se ei sulaisi välittömästi, jos siihen tulee kemikaalitippa ja toisaalta takin materiaali ei saa olla helposti syttyvää kangasta.

Näistä pienistä yksityiskohdista koostuu vaatteiden osalta työturvallisuuteen vaikuttavat asiat. Näistä asioista tietoinen yrittäjä osaa huolehtia työntekijöistään keskimääräistä paremmin ja tämä huolenpito tulee varmasti takaisin positiivisella ja tehokkaalla työpanoksella.


Jos sinun ei välttämättä tarvitse käyttää erityisiä työvaatteita, niin yllä olevalla videolla näytetään eri vaihtoehtoja, miten voit pukeutua työpaikalle omilla vaatteillasi. Tässä on tosi hyviä vinkkejä ja näyttäviä työasuja, joilla voit erottua eduksesi omalla työpaikallasi tai asiakkaiden keskuudessa.